Kategorier

Nyhetsbrev

Sök

Leverans och frakt
Vi skickar beställningarna i vadderade kuvert. Leveranskostnaden är alltid densamma, oavsett hur mycket du beställer. Leveranstiden är i regel 2-4 arbetsdagar inom Sverige.
Vi levererar även till övriga Norden och EU.

Säker betalning
Vi använder oss av säker betalning genom Payson. Du kan betala via internetbank, kort (Mastercard/Visa) eller Paysonkonto.
Läs mer om deras tjänst på:
https://www.payson.se/about/payson/

Vi kan nu även erbjuda betalning genom Klarna Checkout.
Läs mer om deras tjänst på:
https://klarna.com/sv/villkor 

Priser
Alla priser på vår hemsida är angivna inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella fel vad gäller priser på hemsidan eller i betalsystemet.

Retur/reklamationer/ångerrätt
Vi vet att det kan vara svårt att handla över nätet och erbjuder därför 14 dagars öppet köp på våra skydd. Men prova försiktigt, vi kan inte ta emot skadade eller märkbart begagnade skydd. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något. I övrigt följer vi gällande lagstiftning och rekommendationer från Konsumentverket i Sverige.
Kunden står för frakten vid returer som inte orsakats av ActiveAnkle.se

Garanti
Tillverkaren ger en garanti på 3 månader för kardborrebandet och livstidsgaranti för brott på plasten och gångjärnskonstruktionen. Med livstidsgaranti avser de skyddets livstid, i själva verket ett år. Garantin gäller om skyddet skulle gå sönder genom normalt användande. Vi ombesörjer garantiärenden för skydd köpta genom ActiveAnkle.se