Kategorier

Nyhetsbrev

Sök

Öppet köp, säker betalning, personlig service! Visa full storlek

Öppet köp, säker betalning, personlig service!

Det är kul att sälja bra grejer! Sånt som jag själv tycker är bra och som jag kan mycket om. 

Jag tycker att det är roligt när folk mejlar eller ringer och frågar mig om produkterna eller om stukade fötter. Gör det!

Mer detaljer

I min webbutik har du alltid öppet köp, så du behöver inte fundera så mycket på om du verkligen kommer att gilla ditt skydd. 

Självklart gillar jag när folk tackar mig för god service och bra produkter, men det är ännu bättre när de berättar det för andra! För oss näthandlare är det naturligtvis fint om folk tipsar om butiken på nätet, i forum, bloggar eller hemsidor.

Däremot vill väldigt väldigt gärna veta om du inte är nöjd! Jag strävar inte bara efter att vara bäst, jag vill vara perfekt! Även om jag vet att det inte kan uppnås, kan jag inte ha någon annan ambitionsnivå. Nu kan du även lämna en kommentar på sidan för produkten.

Din uppgift är att berätta vad du upplever som mindre bra och kanske ge tips om alternativ. Bra tips kan ge fina rabatter :-)

Så eftersom du kommit så här långt tänker jag bara ge dig en liten knuff till. På ActiveAnkle.se hittar du:

  • Världens bästa stukningsskydd!
  • Alltid låga priser!
  • Personlig och snabb service!
  • Säkert betalsystem!

Vänliga hälsningar, Sven Tellström

Ord från några kunder:

Jag tycker att skyddet har fungerat över förväntan, jag har inte ens fått skavsår. Det som jag verkligen uppskattar mer skyddet är att man trots skyddet har full rörlighet "upp och ner" i fotleden, men det är nästan omöjligt att vricka foten med skyddet på.
- Tomas,  Stockholm

Imponerande snabb leverans.
Enkelt att beställa.
Personlig kundservice.

- Jonas,  Tullinge

Det var super service helt fra bestilling til leveranse. Fikk min bestilling dagen etter så det var helt topp. Anbefaler ActiveAnkle.se på det sterkeste!!
- Henry, Oslo

ActiveAnkle.se har verkligen hög service åt kunden, ringde och frågade om en vara från Active Ankle som inte fanns i Sverige. Det var inga problem, Sven på ActiveAnkle.se tog hem det och det gick snabbt också! Jag är mycket nöjd kund!
- Marcus, Ulricehamn

Wow, vilken bra service med ett privat mail som bekräftelse och troligt leveransdatum. Detta ska spridas till lagkamrater och kompisar. Tack!
- Isak, Lund

 

Tack, för all hjälp, o mycket hjälpsam även om jag var lite omständig som köpare. Jag kommer lätt rekomendera dig till alla i min fotbolls klubb, och alla övriga som behöver skydd eller råd!

- Erik, Olofström

 

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Skriv din recension